Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 337 kJ / 1 037 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,25 g |
| Tuky | 16,98 g |
| Vláknina | 32,47 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 77 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 187,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z pečených kaštanů a hrušek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNVK
Moje poznámka
Polévka z pečených kaštanů a hrušek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kNVK
Nejnovější recepty
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 10 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 10 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 10 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 10 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 4 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 6 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 6 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 8 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 10 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 10 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 10 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 10 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 11 hodinami
Tématické fráze:
loupání kaštanů,
polévka z jedlých kaštanů,
polévka z pečených kaštanů,
jak zpracovat hrušky,
úprava hrušek,
tepelna uprava hrušky,
pečené jedlé kaštany recept,
pecene kaštany,
jedle kastany polevka,
jedlé kaštany s hruškou,
recepty z kaštanů,
hruška pečení kaštanů,
loupani pecenych kaštanů,
jak zpracovat pečené kaštany,
loupané pečené jedlé kaštany recepty,
jedlé kaštany loupané,
jak zpracovat jedlé kaštany,
z pecenych kastanu,
zpracovani hrušek,
pečené kaštany recept
Suroviny:
kaštan jedlý,
kořen petržele,
hruška,
citron,
tymián čerstvý,
olej olivový,
vývar zeleninový,
smetana,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)