Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní krkovička

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 4. 2009 11:59

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie489 kJ / 117 kcal
Bílkoviny3,85 g
Tuky0,46 g
Vláknina12,81 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy22,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tohle jídlo připravuji též v troubě v pekáčku nebo jako maso na grilu(z koření,piva,oleje,cibule a česneku udělám marinádu,vložím naklepané maso nechám nejlépe přes noc marinovat a pak jen grilujeme a papáme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivule25

7. 12. 2013 21:40

Zítra vyzkouším na oběd, díky za inspiraci ;-)

Oskeruska

19. 12. 2010 11:28

:yes:Mnam,to bude dobrota! :-p

mirca75 mirca75

15. 4. 2010 20:58

Tomáši:-)nejen že nevadí,ale budu moc ráda:-8.A patriotismus na 100% zachovej a dej piviště podle chuti;-).Už se těším...

thomassinno thomassinno

15. 4. 2010 15:43

Mirečkooooo :-K
Pivní krkovička musí býýýýýt supeeeeeer :-)
receptík dle mého gusta, víš sama, že já s pivínkem vařím moooc rááád :-) Nebude vadit, když udělám a přidám fotečku? A jako zprávný patriot použiji Ostravar? Bodík letí :-K +11

mirca75 mirca75

1. 6. 2009 08:25

Jani:-)tak nevím:-(.Možná jsi jen maso málo okořenila,nebo dala na pánev víc oleje.Je to sice už delší dobu co jsem to dělala,ale už podle fotek vidím že to tučné nebylo;-).Já pokud dávám slaninu,tak olejem pánev většinou jen postraším a počkám až mi to mastné pustí masíčko;-).Já vegetu,ani jiné nepoužívám,takže nevím jakou jsi měla výslednou chuť:-p ale když píšeš že se vše nakonec snědlo,tak to určitě nebylo špatné.Mrzí mě že se to nepovedlo na 100%:-(,ale snad na recept nezanevřeš a zkušíš někdy znovu;-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2009 12:05

Tak jsem to dnes spáchala a co k tomu říct. Příště bych nedávala asi slaninu. Už je tam olej a v konečném výsledku je šťáva hodně mastná, ikdyž jsem fakt dala jen kousek. Popravdě se mi vůbec nedařilo dochutit šťávu. Byla taková bez chuti jen mírně posolená. Tak jsem dala malinko vegety a když jsem přidala rajčátka a nechala chvíli odpočinout, nebylo to špatné, šťáva si vzala něco chuti z nich.;-) Nakonec se snědlo všechno.;-)

Jenda1 Jenda1

17. 4. 2009 17:49

Mirčo, skvělý receptík i fotečky.;-)
Posílám bodík.:-!:-)):yes::yes::yes:

Jana Pá

17. 4. 2009 15:45

:-D:-p:yes::yes:

Boubelinda

17. 4. 2009 14:29

To taky není špatné.:-p :yes:

spagetka spagetka

17. 4. 2009 12:50

Koukám,že ta soutěž způsobila, že se pomalu zavaří fotoaparáty :-D;-):-p:yes:

Bibinka Bibinka

17. 4. 2009 12:37

Mirco, to víš, jak je to maso, tak se neznám-jsem děsná masařka:-! a protože také často griluju takovéhle pláty masa, různě ochucené, vím o čem to je a to moc dobře, proto ti posílám bodíka:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 4. 2009 12:26

:-p:-p:yes:

Iljusa Iljusa

17. 4. 2009 12:06

Už si představuji tu vůni a :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovice nejlepší recepty krkovice na grilu nejlepší recepty nejlepší recepty z krkovice grilovaná krkovice podle pohlreicha krkovička na grilu krkovička krkovice recepty krkovicka na gril recepty z krkovice krkovice na grilu pivní marináda na krkovici krkovicka recepty krkovice recept krkovice na grilu podle polreicha nejlepší krkovička grilujeme krkovičku recepty na krkovici grilujeme krkovici grilování krkovička nejlepší marináda na krkovičku

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, koření grilovací, kmín drcený, cibule, česnek, špek, olej, mouka hladká, pivo světlé, voda, pórek, rajče cherry

TopRecepty.cz

Pivní krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vgYX