Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 403 kJ / 3 203 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,69 g |
| Tuky | 152,29 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 707 mg |
| Sodík | 328 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 373,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dia perníková bábovka s mraženým ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Emw0
Moje poznámka
Dia perníková bábovka s mraženým ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Emw0
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 9 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 10 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 10 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 4 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 6 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 7 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 8 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 8 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 11 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 12 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 12 hodinami
Tématické fráze:
buchta s mraženým ovocem,
dia babovka,
tvarohové řezy s mraženým ovocem,
můžu dát zmražené ovoce do babovky?,
ovocná dia babovka,
dia babovky s a ovocem,
bábovka z mraženého ovocem,
dia ovoce,
dia bábovka s ořechy,
babovka ze stevie,
dia babovky,
dia piškotová babovka,
kefirova mramorova babovka,
dia bábovka s ovocem,
dia perníková buchta,
buchta z mrazenym ovocem,
perníková buchta s mraženým ovocem,
sladidlo stevia babovka
Suroviny:
mouka polohrubá,
sladidlo,
olej,
mléko,
vejce,
prášek do perníku,
skořice,
kakao,
ovoce mražené
Komentáře (6)
Tak ano, už jsem se lekla, ale mohu-li pro příště poradit, jest k dispozici také prášek ze stevie, takže se použije klasicky jako cukřík.
To jo, ale nesmí bý