Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květáková tempura

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

10. 2. 2016 20:25

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie3 356 kJ / 802 kcal
Bílkoviny9,43 g
Tuky2,30 g
Vláknina2,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 111 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy184,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tuze návyková verze české klasiky - smaženého květáku.

Zdroj - Apetit

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

11. 2. 2016 14:04

Dooga: Děkuji, a když nezbylo, nedá se nic dělat. Příště dej avízo předem, ať mám šanci se pozvat :-D:-D:-D

jirholu jirholu

11. 2. 2016 11:53

Prima nápad :-p:-)):yes:

Jikotka Jikotka

11. 2. 2016 10:56

:-p:-p:-p,dobrá inspirace,vyzkouším si to,ale asi jenom s obyčejným květákem :-S,ale ta majonéza s wasabi,to je bomba...

Dooga Dooga

11. 2. 2016 07:34

Nadja: Bohužel nezbylo. Je to tak dobrý, že se vždy zapráší.
Mě tento druh chutná víc, protože mi chuť přijde jako mezi květákem a smaženým sýrem.
Solím až nakonec, protože když osolím květák, tak pouští vodu.

Nadja Nadja

10. 2. 2016 22:27

Doogoušku, zbylo něco, že bych se zastavila, ...:-p:-D
Romanesco vypadá moc hezky, jako kytka, a mně by bylo líto zakousnout se do něj. Já ho zatím neochutnala, i když jsem na něj v obchodě už několikrát narazila. Jakou má chuť - spíš jako květák nebo brokolice?
Vašíku, proč solíš kousky až po usmažení? Já květák solím před obalováním.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: tempura recept tempura recepty květák karbanátky apetit recept tempura recepty z kvetaku co je tempura těstíčko tempura recept tempura skrob těstíčko tempura s práškem do pečiva timpura recept obalený plátek květáku tempura v troubě květáková majonéza recepty tempura kvetak pousti vodu květák v tempura těstíčku smažený květák tempura kytka ze smaženého květáku

Suroviny: romanesko, škrob kukuřičný, mouka hladká, kypřící prášek, sodovka, vločková sůl, olej, wasabi majonéza, majonéza, pasta wasabi, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Květáková tempura

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nk5p