Květáková tempura
Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Energie | 3 356 kJ / 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,43 g |
Tuky | 2,30 g |
Vláknina | 2,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 184,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tuze návyková verze české klasiky - smaženého květáku.
Zdroj - Apetit
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 2. 2016 14:04
Dooga: Děkuji, a když nezbylo, nedá se nic dělat. Příště dej avízo předem, ať mám šanci se pozvat
11. 2. 2016 11:53
Prima nápad
11. 2. 2016 10:56
,dobrá inspirace,vyzkouším si to,ale asi jenom s obyčejným květákem ,ale ta majonéza s wasabi,to je bomba...
11. 2. 2016 07:34
Nadja: Bohužel nezbylo. Je to tak dobrý, že se vždy zapráší.
Mě tento druh chutná víc, protože mi chuť přijde jako mezi květákem a smaženým sýrem.
Solím až nakonec, protože když osolím květák, tak pouští vodu.
Mě tento druh chutná víc, protože mi chuť přijde jako mezi květákem a smaženým sýrem.
Solím až nakonec, protože když osolím květák, tak pouští vodu.
10. 2. 2016 22:27
Doogoušku, zbylo něco, že bych se zastavila, ...
Romanesco vypadá moc hezky, jako kytka, a mně by bylo líto zakousnout se do něj. Já ho zatím neochutnala, i když jsem na něj v obchodě už několikrát narazila. Jakou má chuť - spíš jako květák nebo brokolice?
Vašíku, proč solíš kousky až po usmažení? Já květák solím před obalováním.
Romanesco vypadá moc hezky, jako kytka, a mně by bylo líto zakousnout se do něj. Já ho zatím neochutnala, i když jsem na něj v obchodě už několikrát narazila. Jakou má chuť - spíš jako květák nebo brokolice?
Vašíku, proč solíš kousky až po usmažení? Já květák solím před obalováním.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 8 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 11 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 28 minutami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 1 hodinou
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 1 hodinou
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 1 hodinou
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 4 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 4 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 6 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 7 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: tempura recept tempura recepty květák karbanátky apetit recept tempura recepty z kvetaku co je tempura těstíčko tempura recept tempura skrob těstíčko tempura s práškem do pečiva timpura recept obalený plátek květáku tempura v troubě květáková majonéza recepty tempura kvetak pousti vodu květák v tempura těstíčku smažený květák tempura kytka ze smaženého květáku
Suroviny: romanesko, škrob kukuřičný, mouka hladká, kypřící prášek, sodovka, vločková sůl, olej, wasabi majonéza, majonéza, pasta wasabi, šťáva citronová
Květáková tempura
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nk5p
5 názorů