Suroviny
Porce: 3 - 4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 960 kJ / 707 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 107,56 g |
| Tuky | 14,84 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 322 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 23,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54W8
Moje poznámka
Jelení kostky na pepři z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/54W8
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 16 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 20 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 23 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 8 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 9 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 9 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 11 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 12 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 12 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 12 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 12 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jelena,
jelení maso v pomalém hrnci,
jelen recept,
srnčí maso v pomalém hrnci,
recepty jelen,
jelení maso recepty,
srnči v pomalém hrnci,
jelení maso pomalý hrnec,
jelení maso v v pomalém hrnci,
jelení recepty,
jelení guláš v pomalém hrnci,
jelení gulas pomalý hrnec,
jelen recepty,
recepty z pomalého hrnce,
jelení maso v pepři,
jelení maso pomalí hrnec recept,
jejení na pepři,
zvěřinový guláš v pomalém hrnci,
recept z jelena,
jelení maso- co mám ráda recepty
Suroviny:
kýta jelení,
pepř drcený,
pepř sečuánský,
pepř cayenský,
sůl,
pivo černé,
fazolky zelené,
slanina,
olej,
brambory,
cibule
Komentáře (7)