Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 146 kJ / 5 771 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 270,17 g |
| Tuky | 372,34 g |
| Vláknina | 45,92 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 19,46 g |
| Sůl | 47,00 g |
| Sacharidy | 276,55 g |
Postup přípravy
Kabanos rozdělíme na asi patnácticentimetrové díly, napůl rozkrojíme a vložíme do nich kolečka cibule. Zbytek cibule rozkrájíme na měsíčky, část dáme na dno zapékací mísy a zbytek posypeme nahoru. Salám gothaj rozdělíme na přibližné stejné dílky jako kabanos. Obojí uzeninou vyložíme zapékací mísu. Přidáme na kolečka nakrájenou čabajskou klobásu. Dále přidáme nakrájenou papriku, česnek a feferonku. Posolíme, popepříme a zalijeme cikánskou omáčkou, kečupem a černým pivem. Pečeme na asi 170 st.C 45 minut. Posledních 15 minut bez pokličky.
Var. 2:
Papriky omyjeme a zbavíme jadřinců, cibule oloupeme, žampióny zbavíme nožek a oloupeme je a česnek oloupeme. Potom papriky, cibule, žampióny, klobásu a česnek nakrájíme, párky rozkrojíme na poloviny. Do pekáče dáme na dno směs nakrájených surovin, které jsme nejprve prosolili, opepřili a promíchali. Na tento základ rozložíme poloviny párků a přidáme chilli, kečup, rajský protlak, cikánku a zalijeme pivem.
Dáme péci do trouby na 250 st.C. Pečeme asi jednu hodinu, až šťáva zhoustne, přitom v polovině pečení vše obrátíme a promícháme. Před koncem pečení sundáme víko pekáče, aby se vše orestovalo.
Zveřejněno 9. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené uzeniny s černým pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwnM
Moje poznámka
Zapečené uzeniny s černým pivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwnM
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 7 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 2 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 16 minutami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 24 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 36 minutami
Celerová pomazánka
Toms1 před 55 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
poirotka před 1 hodinou
Zeleninové rizoto s bulgurem
Ongbac3 před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 4 hodinami
Matcha kuličky
veronika_straka před 4 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
kabanos na pivě,
kabanos na pivu,
kabanos na cernem pivu,
recepty s černým pivem,
recepty s černým pivem,
pečený kabanos,
krutí maso recepty,
gothaj na černém pivu,
buřty zapečené s kečupem a pivem,
recepty s uzeninou,
kabanus na na pivě,
zapečené parky scibuli a pivem,
recept na ketchup,
zapékané klobásy s pivem,
smes karbanatek a klobasa paprika pivo,
recepty parky z cernym pivem,
salám na na černém pivu,
žampiony s kabanosem,
godhaj na pivu,
pecene burty s cikanskou omackou
Suroviny:
salám gothaj,
kabanos,
klobása čabajská,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá bílá,
feferonka,
omáčka cikánská,
pivo černé,
kečup sladký,
sůl,
pepř,
párky,
klobása,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá bílá,
chilli paprika čerstvá,
omáčka cikánská,
pivo černé,
kečup sladký,
protlak rajčatový,
žampióny,
sůl,
pepř
Komentáře (4)