Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 405 kJ / 814 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,34 g |
| Tuky | 36,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 585 mg |
| Sodík | 444 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 5,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štika s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XlzV
Moje poznámka
Štika s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XlzV
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 3 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 21 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koka sušenky
veveruska73 před 1 hodinou
Čočková polévka se zeleninou
Evule1 před 1 hodinou
Citrónovo badyánová kolečka
milan_houba_je_zabijak před 4 hodinami
Karlovarský knedlík
HavranPB před 13 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 14 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 16 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 16 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 17 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 17 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 17 hodinami
Tématické fráze:
štika recept,
štika recepty,
recepty ze štiky,
recept na štiku top recepty,
recepty štika,
mořská štika s s porkem,
stika na masle s porkem,
pórek recepty,
štika recept pórek,
pečená štika na másle,
top recepty štika,
mořská štika s porkem,
pórek na na másle,
recept štika,
recept na upravu sumce s porkem,
recepty na štiku,
recept na štiku,
recepty s porkem,
porek štika,
sumec recepty a štiku
Suroviny:
štika,
pórek,
smetana sladká,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (5)