Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
Jemně dochucená kuřecí křídla upečená v troubě tak, aby měla zlatou křupavou kůžičku, namočíme do lehce pikantní kečupové omáčky a podáváme s čerstvým pečivem. Na povrchu křupavá, uvnitř měkká a šťavnatá křidélka chutnají skvěle.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 428 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 810 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 23,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0yB
Moje poznámka
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0yB
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 14 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 17 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 28 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 34 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 19 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Tématické fráze:
grilovaná kuřecí křidélka pohlreich,
kuřecí křidélka v troubě,
kureci kridelka,
jak upravit kureci kridelka,
pečená kuřecí křidélka,
kuřecí křidylka,
recept na upravu křidílek,
kridylka v troube,
úprava kuřecích křidélek,
kridylka citron,
kureci kridelka úpravy,
křidýlka,
kuřeci kridylka recept,
křidýlka jiřiny bohdalové,
uprava křidylek,
kuřecí křidélka jinak,
recpty kureci kridylka,
pikantní křidélka pečená,
úprava kuřecích křidýlek,
grilované kuřecí křidélka pohlreich
Suroviny:
křídla kuřecí,
sůl,
kmín drcený,
kečup sladký,
koření chilli,
šťáva citronová,
olej slunečnicový
Komentáře (24)
Použití slunečnicového oleje při tepelné úpravě potravin není moc vhodné ( viz. údaje ke konci výše odkazovaného pojednání ). Asi budu volit řepkový, který je složením totožný s olivovým – rozdíl je mezi nimi pouze v chutích. Jinak recept určitě výborný
Přečtěte si pro změnu zase třeba názory ve výše odkazovaném článku.....a třeba se té drůbeže již nezaleknete...
A ja se tedy budu ridit tvym doporucenim a zamenim chleb za dvojku bileho
Jikotka: Jiřinko,kdysi se mi podařilo v antikvariátě sehnat kam půjdeme na oběd,na večeři a na flám