Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
Jemně dochucená kuřecí křídla upečená v troubě tak, aby měla zlatou křupavou kůžičku, namočíme do lehce pikantní kečupové omáčky a podáváme s čerstvým pečivem. Na povrchu křupavá, uvnitř měkká a šťavnatá křidélka chutnají skvěle.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 428 kJ / 102 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 0,20 g |
| Vláknina | 1,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 810 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 23,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0yB
Moje poznámka
Kuřecí křidýlka podle Viktora Preisse
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0yB
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 5 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 6 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 1 hodinou
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 4 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 5 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 6 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 7 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 8 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 9 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 10 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 10 hodinami
Tématické fráze:
grilovaná kuřecí křidélka pohlreich,
kuřecí křidélka v troubě,
kureci kridelka,
jak upravit kureci kridelka,
pečená kuřecí křidélka,
kuřecí křidylka,
recept na upravu křidílek,
kridylka v troube,
úprava kuřecích křidélek,
kridylka citron,
kureci kridelka úpravy,
křidýlka,
kuřeci kridylka recept,
křidýlka jiřiny bohdalové,
uprava křidylek,
kuřecí křidélka jinak,
recpty kureci kridylka,
pikantní křidélka pečená,
úprava kuřecích křidýlek,
grilované kuřecí křidélka pohlreich
Suroviny:
křídla kuřecí,
sůl,
kmín drcený,
kečup sladký,
koření chilli,
šťáva citronová,
olej slunečnicový
Komentáře (26)
Použití slunečnicového oleje při tepelné úpravě potravin není moc vhodné ( viz. údaje ke konci výše odkazovaného pojednání ). Asi budu volit řepkový, který je složením totožný s olivovým – rozdíl je mezi nimi pouze v chutích. Jinak recept určitě výborný
Přečtěte si pro změnu zase třeba názory ve výše odkazovaném článku.....a třeba se té drůbeže již nezaleknete...
A ja se tedy budu ridit tvym doporucenim a zamenim chleb za dvojku bileho
Jikotka: Jiřinko,kdysi se mi podařilo v antikvariátě sehnat kam půjdeme na oběd,na večeři a na flám