Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hráškový dip se špenátem a mátou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 8. 2016 19:23

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 368 kJ / 327 kcal
Bílkoviny18,84 g
Tuky1,26 g
Vláknina22,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy49,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hráškový dip má všestranné použití, můžete ho servírovat s hranolky z čerstvé nebo pečené zeleniny, s kukuřičnými tortilla chipsy nebo s bezlepkovým pečivem, ale také ho zamíchat jako omáčku do uvařených těstovin a dokonce ho víc naředit a podávat jako polévku. Má krásně zelenou barvu a máta mu dodá svěží a neotřelou chuť.

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

5. 8. 2016 10:20

Veľmi pekný recept, toto by som si dala.:yes:;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hráškový dip dip hraskovy

Suroviny: hrášek, špenátové listy čerstvé, máta, česnek, šťáva citronová, sůl, pepř, voda

TopRecepty.cz

Hráškový dip se špenátem a mátou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wq0z