Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koprová omáčka

Klasická omáčka vonící koprem patří k pokladům české kuchyně. Jemná, smetanová, podávaná s vařeným masem nebo vejcem natvrdo a knedlíkem či bramborem - tahle koprovka bude chutnat každému!

Hodnocení receptu je 5,0 (186×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 35 min

40 min (5 min příprava + 35 min tepelná úprava)

25. 5. 2009 18:32

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 419 kJ / 578 kcal
Bílkoviny18,17 g
Tuky39,60 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 211 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy36,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Katka

25. 10. 2012 19:10

Neskusali ste niekto miesto normalnej smetany sojovu smetanu? trochu sa ju bojim nechat prejst varem, aby sa nezdrcla. Tak ak niekto mate skusenost, napiste :-)

Prima Mama

15. 9. 2012 13:59

Byla moc dobrá, posílám bodík:-K

Prima Mama

15. 9. 2012 10:23

:-)Jdu na to:yes:

bubutop bubutop

29. 8. 2012 11:42

Rychlá, jednoduchá a výýýborná, díky a bodík:yes::-K

Ewellina Ewellina

7. 8. 2012 11:16

Maso v papiňáku, knedlík kyne v pečce a pro kopr jdu na zahradu :-) + bod za výborný jednoduchý recept :yes:

Iness Iness

3. 8. 2012 16:21

Právě jdu dělat, děti mi odjeli na pár dní pryč, které koprovku nejedí, tak toho chci využít, už jsem ji dlouho neměla:-p;-):yes:

irisek85

19. 7. 2012 12:34

Je vynikající, děti jí milují:-p, dnes jsem jí vařila letos už potřetí;-)

Lenka

21. 6. 2012 10:16

Práve som ju dovarila je super. Vdaka za receptik :-D

Romca

17. 6. 2012 18:27

koprovku jsem delala poprve a dobry;-):yes:cerstvy kopr tomu da chut:-))dik za recept:yes::yes::-))

bobina

1. 6. 2012 11:12

:yes::yes:Již po několikáté uděláno prostě mňamka!!!!:-p:-p

Luci

6. 4. 2012 23:42

Omlouvám se sušený kopr.mam t9:-O

Luci

6. 4. 2012 23:40

Je výborná.doporucuji sušený Kopřivnice je výraznější a da se koupit v obchode v kořeni.

anubis

27. 3. 2012 14:12

Teď jsem dovařila...oceňuji rychlost, oběd za půl hodiny je málokdy :yes: a popravdě, kopr nesnáším, nikdy jsem koprovku nejedla, ale tady po tom se asi utluču! :-D ještě uvidíme co řekne přítel (reakci a foto oběda dodám do večera :-D), ale ode mě to je jasnej bodík! :yes::-p

pitti

17. 3. 2012 10:02

Akelin:V tomto období máte kopr asi kupovaný,dovozový a ten opravdu cítit není,to tam plave pouze zelené cosi,není nad čerstvý či vlastní naložený.Já dávám do omáčky kopr spařený s octem a je vždy výborná - vonavá

Akelin:

srettka

15. 3. 2012 15:47

Akelin:ja davam cast kopru na zacatku, pri zaliti jisky. Zalevam teda jen mlekem. A druhou cast ke konci. Kdyz si schovas stonky od kopru do mrazu, muzes je dat taky k tomu vyvarit. Hlavne koprem nesetrim, mam rada taky radnou koprovou chut. Ikdyz takovou mdlou koprovku dela dovozovy kopr, ceskej je ceskej;-)

1 4 5 6 7 8 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koprová omáčka koprová omáčka bez masa koprová omáčka recept koprová omáčka s hovězím masem recept na koprovou omáčku koprová omáčka z čerstvého kopru koprovka koprová omáčka s hovězím koprovka recept koprová omáčka recepty recept na omacku koprovou recepty koprová omáčka top recepty koprová omáčka recept koprová omáčka dobrá koprová omáčka koprovka omacka recept na koprovku koprovaomacka vyborna koprova omacka koprová

Suroviny: máslo, mouka hladká, vývar masový, mléko, smetana na vaření, kopr čerstvý, sůl, ocet, cukr

TopRecepty.cz

Koprová omáčka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vg5V