Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Aténská jehla

Hodnocení receptu je 5,0 (63×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

29. 5. 2009 16:33

Suroviny

Porce: 2-4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 591 kJ / 1 336 kcal
Bílkoviny90,20 g
Tuky98,29 g
Vláknina9,83 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 1,84 g
Sůl4,40 g
Sacharidy17,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Není vůbec třeba cokoliv solit, protože kořenící směs gyrosu je slaná dost!!!

Recept mám z obalu od gyrosu, ovšem dost upravený a změněný-možná, že už to není jehla Aténská, ale Česká.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

29. 5. 2009 20:52

Patricie, to mi fakt dělá radost, že jsem tě inspirovala:yes: a dej sem také fotky, to je moc fajn;-)

Patricie

29. 5. 2009 20:00

Krásná fotka.Já mám po problému co udělat. Každý den přemýšlím co uvařit a díky tobě Bibi už to vím. +

Bibinka Bibinka

29. 5. 2009 19:01

Marys, taky jí velmi ráda dělám na grilu venku, bohužel nám počasí jaksi nepřeje, no jo no, co už naděláme;-):-)
Všem děkuji za pochvalu:-!:-!;-)

maris maris

29. 5. 2009 17:58

Špízy jsou u nás ve velké oblibě, v zimě na grilu v troubě, ale lepší v létě venku. Posílám bodík:yes::-)

HankaPu HankaPu

29. 5. 2009 17:40

No Bibi, to je ale mňaminka:-p:-p a ty fotky jsou moc pěkný:yes: povedly se ti:yes: máš zaslouženýho boďana:yes::yes:

mirca75 mirca75

29. 5. 2009 17:32

Bibinko:-)tak tomu říkám paráda:-p.Ještě cítím na jazyku včerejší večeři:-* a ty přijdeš s tímhle:-O;-).Ještě že není manžel zase doma,:-pjinak už by to bylo k dnešní večeřičce.A teplá večeře každý den,to už bych je moc rozmazlovala,né?;-):-D:-D Samozřejmě jde do oblíbených a jelikož jdu rozmražovat krůtí na zítřejší oběd nakrájím všechno,dokoupím Gyros koření a jdu na to.Zítra je večeře jasná:-)

lala11

29. 5. 2009 16:51

Páni,jen se koukám na fotky a hned bych si jednu dala:-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit k obědu recepty co lehkeho k obedu něco lehkého k obědu gyros recept na jehle athenská jehla jehla na gyros gyros na jehle co udělat k obědu jak uvařit něco lehkého lehké recepty k obědu co uvařit k obědu jehla lehký oběd recept špízy a jehly recepty příprava gyrosu recepty co k obědu gyros recept na jehlach jehla na maso obedy recepty jehla recept

Suroviny: maso, špek, koření gyros, paprika, rajče cherry, žampióny, cibule lahůdková, mouka hladká

TopRecepty.cz

Aténská jehla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NxnK