Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený patizon potřený ostrým ajvarem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 11. 2016 21:35

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie883 kJ / 211 kcal
Bílkoviny17,36 g
Tuky15,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Patizon máme moc rádi, ale protože není až tak výrazný, potřela jsem plátky patizonu ostrým ajvarem a pak je obalila v trojobalu, jako řízek. Hned byl patizon chutnější. Nakrájela jsem ho do tvaru podkovy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nanny

4. 11. 2016 16:37

<3dobry napat,ja potiram cesnekovym olejem,vyzkousim s ajvarem:-K:yes:

mika59 mika59

3. 11. 2016 22:18

:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: patizon recepty recepty z patizonu smažený patizon recepty s ajvarem smažený patizon v troubě recepty na patizon patizon recept smažený patizon recepty patizon jako řízek smažený patizon v těstíčku obaleny patizon jako řízek recepty s patisony recepty z patizony patizony recepty recept na patizon ajvar recepty recepty na patizony smaženy patizon recept ajvar v receptech recept z patizonů

Suroviny: patizon, sůl, patizon, vejce, strouhanka, paprika sušená uzená, mouka hladká, olej olivový

TopRecepty.cz

Smažený patizon potřený ostrým ajvarem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rlL2