Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 188 kJ / 1 001 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,08 g |
| Tuky | 38,64 g |
| Vláknina | 6,80 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 211 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 138,80 g |
Postup přípravy
Sundáme z plotny, přidáme máslo a skořici, a nakonec vmícháme javorový sirup. Krok 4: Smetanu se skořicí a stévií vyšleháme do tuha.
Na lívanečky naneseme jablka a dozdobíme šlehačkou a špetkou skořice.
Zveřejněno 30. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškotové lívanečky s karamelovým jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XBDW
Moje poznámka
Piškotové lívanečky s karamelovým jablkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XBDW
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 4 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 9 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 23 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 11 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 19 minutami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 45 minutami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 47 minutami
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 52 minutami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 1 hodinou
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 1 hodinou
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 1 hodinou
Šunkofleky
Kajkajak před 1 hodinou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 1 hodinou
Tématické fráze:
livanecky bez mléka
Suroviny:
vejce,
cukr,
olej,
mouka bezlepková,
sůl,
jablko,
cukr,
sirup javorový,
máslo,
skořice,
smetana ke šlehání,
skořice,
stevie
Komentáře (4)
xanthanová guma je jemný prášek získaný kvašením cukru. Funguje dobře jako zahušťovadlo, stabilizátor emulzí, kondicionér a zvlhčující látka. Používá se pro zvýšení stability emulzí, mírně zvyšuje viskozitu.