Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 116 kJ / 2 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 249,60 g |
Tuky | 43,09 g |
Vláknina | 54,84 g |
Cholesterol | 481 mg |
Sodík | 842 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 231,82 g |
Postup přípravy
Následně orestujeme do zlatova. Krok 2: Kuskus s rozinkami zalijeme 2x větším množstvím kuřecího vývaru - do měkka.
Nakonec přidáme cizrnu, kukuřici, osolíme a opepříme.
Zveřejněno 2. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuskus s kuřecím a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWPN
Moje poznámka
Kuskus s kuřecím a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kWPN
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 12 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 20 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešná dršťková z hlívy
oring před 1 hodinou
Mrkvová buchta
veronika_straka před 1 hodinou
Cuketová buchta
mamina58 před 12 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 15 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 15 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 16 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 17 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 17 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 17 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 17 hodinami
Tématické fráze:
kuskus s rozinkami,
kuskus s rozinkami a kurecim masem,
kureci prsa s rozinkami,
kuskus rozinkami,
kuskus s hrozienkami,
kuřecí prsa na kari s s rozinkami,
kuskus se zeleninou a rozinkami,
kuskus s hrozinkami,
kuskus se rozinkami cizrnou,
kuskus s krutim a rozinkami,
kuskus s rozimkami
Suroviny:
prsa kuřecí,
kuskus,
rozinky,
kukuřice,
cizrna,
citron,
olej,
česnek,
sůl,
pepř
Komentáře (1)