Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 641 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,98 g |
Tuky | 45,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noky s "boloňskou" omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rxx
Moje poznámka
Noky s "boloňskou" omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rxx
Nejnovější recepty
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a květáková kaše (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Brambůrky z mikrovlnky
Přidáno před 14 hodinami
Letní plněné cukety
Přidáno před 17 hodinami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 21 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený sýrový květák
wimra před 15 minutami
Rajčatový salát II.
radbastim před 45 minutami
Vepřové nudličky v divoké omáčce
Jan Nemec před 8 hodinami
Marinovaná krkovice s brambory na šlehačce
Ketynna před 8 hodinami
Zapékané bramborové pikantule
Lucie1001 před 10 hodinami
Cukeťák
Hejhulka007 před 11 hodinami
Mrkvový koláč se švestkami
dalif před 11 hodinami
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Aleister před 11 hodinami
Tématické fráze:
noky s omáčkou,
mleté maso s noky,
gnocchi s boloňskou omáčkou,
noky mleté maso,
bramborové noky s omáčkou,
noky a rajčata,
bolonské gnocchi,
noky k omacce,
gnocchi s boloňská omáčka,
noky z mletého masa,
recept noky s omáčkou,
noky k rajské omáčce,
omacky s noky,
mleté maso s nokama,
noky z mletého v rajské omáčce,
top recepty bolonska,
gnocchi bolognese,
gnoči s bolonskou omáčka,
gnocchi boloňská omáčka,
top recepty noky s omačkou
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
noky bramborové,
rajče,
protlak rajčatový,
bazalka čerstvá,
parmazán,
olej olivový,
koření
Komentáře (11)