Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švýcarské brambory

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

3. 8. 2017 21:45

Suroviny

Porce: 4-8

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 805 kJ / 2 582 kcal
Bílkoviny92,64 g
Tuky169,39 g
Vláknina27,84 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 3,91 g
Sůl9,17 g
Sacharidy161,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Teplotu neuvádím, záleží na typu trouby. Já pekla na 150°C pak po nějaké době jsem už pekla na 140°C.

Dobrou chuť přeji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Sudet Sudet

4. 8. 2017 19:30

MiskaM:
Není zač:-K

MiskaM MiskaM

4. 8. 2017 11:34

Sudet: děkuji

Sudet Sudet

4. 8. 2017 11:15

Krásná fotka<3 U nás tomu říkáme zapečené brambory se smetanou, osmažím do červena cibulku, zamíchám se syrovými brambory, šunkou, solí a pepřem, zaliju smetanou, posypu celými scherry rajčátky a zapeču:yes:

casino casino

4. 8. 2017 11:02

MiskaM: "4-8 porcí"
No, deset deka (100g) salámu na svačinku pro jednoho není nic moc:-)
30g - to vypadá např. na půl párku (jednu nožičku) pro cca 6 jedlíků je asi jen tak, aby se neřeklo, že :-K
Edit:
Tak jsem přišel s křížkem po funuse, asi by bylo nejlépe smáznout všechny poslední komentáře...

MiskaM MiskaM

4. 8. 2017 10:59

cathleen: ikdyž jak koukám na recept tak ted me dochází ze jsem tam opravdu zapoměla přidat nulu :-(( to se moc omlouvám hned napravím :-K

cathleen cathleen (moderátorka)

4. 8. 2017 10:48

MiskaM: podle mně 30 g měkkého (tj. chuťově nevýrazného) salámu ve více než 1,2 kg ostatních surovin nemůže být poznat.
Když kouknu na fotku, vypadá to slaámem velice bohatě.

MiskaM MiskaM

4. 8. 2017 10:40

cathleen: ne opravdu jen 30g

cathleen cathleen (moderátorka)

4. 8. 2017 10:37

Salámu opravdu jen 30 g nebo se ztratila jedna nula:-?

MiskaM MiskaM

4. 8. 2017 09:36

Drobek: ano něco na ten způsob <3 jsou fakt moc dobrý :-K a dekuji za doporučení :-K

Drobek Drobek

4. 8. 2017 09:34

Takže kombinace gratinovaných a francouzských brambor? ;-) Známe, dělám a doporučuju, je to dobrota.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: švýcarské brambory svýcarské zapečené brambory švýcarské brambory recept švícarské brambory zapečené švýcarské brambory recept švýcarské brambory švýcarské recepty ěvycarske brambory zapékané švýcarské brambory švýcarské zapékané brambory se smetanou top recepty z brambor švycarské brambory-recept recepty z brambor recepty svicarske recepty zapékané brambory švýcarské svycarske jidlo brambory recepty švýcarská brambora švycarské brambor švýcarské brambory se šunkou svycarske brambory zapecene

Suroviny: brambory, smetana, salám měkký, cibule, česnek, sýr tvrdý, vejce, máslo, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Švýcarské brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/z85O