Rudolfova jehla
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 911 kJ / 1 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,48 g |
Tuky | 145,83 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 2,73 g |
Sůl | 6,68 g |
Sacharidy | 18,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept vznikl v inspiraci stejnojmenným pokrmem z jedné z mých oblíbených restaurací.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 6. 2009 08:55
Elizotak na tuhle dobrůtku jsem jukla už včera u manželových rodičů kde jsme byly na obědě a řešily jsme mou mlsnou na nějaký dobrý masový špíz.Pak juknu na Topr a ona tu taková dobrůtka.No sliny se mi sbíhají ještě teď a nejradši bych si tě vzala jako kuchařku k nám domů-hladových krků je tu pořád dost a dost,ale jelikož tvoříš takové nádhery a dobroty tak bych tě asi nezaplatila a tak si musím tuhle nádheru uvařit sama,jen nevím jestli to bude tak dobré jako od tebe.Jsem se nějak rozkeckala tak už jen oznamuji že ti letí boďka i za tu krásnou přehlídku foteček a mě tloustnou oblíbené
28. 6. 2009 07:48
Také jsem měla v hospůdce a bylo to moc dobré, sušené švestky jsou u nás v hlavních jídlech taky hooodně oblíbené
27. 6. 2009 21:42
Eli, to je parádička! Masíčka se švestkovými omáčkami a sušenými švestkami znám a mám je moc ráda.
Bodík!
Bodík!
27. 6. 2009 16:43
+
27. 6. 2009 16:01
Tuhle dobrůtku jsem doma ještě nedělala, ale měla jsem něco hodně podobného taky v jedné restauraci, ale bez té omáčky. Švestky se slaninkou jsou . Špízy dělám docela často, dávám do oblíbených a Tobě posílám bodík .
27. 6. 2009 12:46
27. 6. 2009 12:35
Eli, vypadá to velmi pěkně, tak si myslím, že jak to vypadá, tak to i chutná. Dělám jehly všelijaké, ale až ji teď budu dělat,bude podle tebe, vyzkouším
27. 6. 2009 12:22
Eli, moc se mi to líbí. Kolikrát přemýšlím, co bych na ty špejle ještě nahňágala, zelenina se mi po opečení moc nelíbí, tak ta švestka nemá chybu v té slanině. To určitě prubnu Taky máme rádi švestkovou omáčku, tak si myslím, že ten experiment nebude marný Ráno měli medajlonky v Albertu, no, zaváhala jsem, je to super masíčko a prsa mám, takže, třeba budou ještě zítra, uvidíme Samozřejmě ti letí plusík+
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 11 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 3 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 4 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 4 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Nejoblíbenější recepty z růžičkové kapusty. Proč je nejlepší v zimě?
Další recepty
Tématické fráze: vepřová panenka švestka a slanina jak dlouho se dělají špízy jak se delaji spizy vepřová panenka na jehle krkovice na jehle vepřová panenka se sušenými švestkami vepřová panenka švestky vepřová panenka se švestkami špízy se sušenými švestkami špíz se sušenými švestkami vepřová panenka na švestkách veprove susene svestky originální špízy recept špíz z vepřové panenky recept kuřecí špíz se švestkami špíz švestky grilovaní šneci z panenky špízy z vepřové panenky se švestkou vepřová jehla se švestkami vepřový špíz se sušenými švestkami
Suroviny: panenka vepřová, kuřecí stehenní řízky, cibule červená, slanina anglická, švestky sušené, hořčice dijonská, koření, mouka hladká, pivo černé, med, sůl, olej
Rudolfova jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgMn
23 názorů