Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 172 kJ / 3 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,20 g |
| Tuky | 146,53 g |
| Vláknina | 26,90 g |
| Cholesterol | 463 mg |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 338,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1k6
Moje poznámka
Špagety s gorgonzolovou omáčkou a špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1k6
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 5 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 16 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 54 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 59 minutami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 1 hodinou
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 2 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Supak28 před 3 hodinami
Valašská kyselice
Topmoni před 3 hodinami
Tématické fráze:
těstoviny s gorgonzolou a špenátem,
těstoviny se špenátem a gorgonzolou,
špenatove omačky na špagety,
těstoviny s gorgonzolovou omáčkou,
testoviny s gorgonzolou,
omáčka z gorgonzolly,
spageti,
špagety se sýrovou omáčkou a spenatem,
omáčka z gorgonzolly,
spageti spenat,
kuřecí s gorgonzolovou omáčkou,
špagety s listovým špenátem,
grilovací pánev elo,
gorngozola,
recepty gorgozolova omacka,
omáčka z gorgonzely,
těstoviny gorgonzola,
gorgonzola těstoviny,
těstoviny se špenátem a žampiony,
gorgonzolova omáčka na testoviny
Suroviny:
těstoviny špagety,
smetana ke šlehání,
vývar,
gorgonzola,
špenát listový,
klobása,
olej,
koření na zeleninu
Komentáře (12)
A tuhle rychlovku určitě prubněte, při správném dochucení (moje vaření je založené na ochutnávačce
Bodík!