Párkbory
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 870 kJ / 2 120 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,77 g |
Tuky | 29,38 g |
Vláknina | 67,10 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 361,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 9. 2017 15:58
zujali: Zvlášť, keď 60% Podravky je obyčajná kuchynská soľ. Trochu drahá.
24. 9. 2017 15:00
Na co ta Podravka? Není to zbytečné tam dávat chemii?
23. 9. 2017 17:40
Mám ráda takové míchanice
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový bochníček
Přidáno před 6 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 6 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Fit salát
Přidáno před 18 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 3 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 16 minutami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 30 minutami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 2 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 4 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 4 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 4 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Pařížskou šlehačku si můžete jednoduše připravit. Postup ukážeme ve videonávodu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: recepty na špekáčky z ohniveho kurete
Suroviny: brambory, cibule, cibule, pórek, párky, vejce, sůl, pepř, podravka, pažitka
Párkbory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4r0n
3 názory