Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 998 kJ / 1 434 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,50 g |
| Tuky | 103,76 g |
| Vláknina | 9,38 g |
| Cholesterol | 438 mg |
| Sodík | 260 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Podávame s chlebom.
Zveřejněno 26. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchý marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PwyW
Moje poznámka
Jednoduchý marinovaný kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PwyW
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 1 hodinou
Opilcův kapr
Přidáno před 6 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 58 minutami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 2 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 2 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 2 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 3 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 3 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 3 hodinami
Medovníkové koule
Dechtochema před 3 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný kapr,
kapr recepty,
jednoduchý recept na kapra,
jednoduché recepty z kapra,
kapr jednoduchý recept,
kapr marinovany v oleji a cesneku,
kapr marinování na cibuli,
jedniduchy recept kapr na vánoce,
jednoduchy recept s kapra,
marinování kapra,
marinada kapr,
kapr v soli,
pražíme ryby,
marinovaný kapr sůl cukr,
recept na kapra jednoduchý,
kapr doba marinovani,
jednoduchý recept kapr
Suroviny:
kapr,
sůl,
cibule,
česnek,
paprika,
ocet vinný bílý,
voda,
pepř černý,
koření nové koření,
olej,
cukr,
sůl
Komentáře (4)
No, furt říkám, že u nás je tendence ryby dělat příliš dlouhou dobu...