Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou

Zajímavou kyselkavou chuť rebarbory v tomto receptu zvýrazníte intenzivní a aromatickou chutí zázvoru. Díky této kombinaci vznikne lehce pikantní a osvěžující marmeláda, na které si jistě pochutnáte.

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 50 min

60 min (10 min příprava + 50 min tepelná úprava)

28. 6. 2009 21:42

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

zhruba 4 skleničky

Nutriční hodnoty

Energie14 186 kJ / 3 391 kcal
Bílkoviny11,32 g
Tuky0,48 g
Vláknina36,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy817,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Marmeláda je lehce pikantní a osvěžující. Na čerstvém pečivu je úžasná!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

29. 6. 2009 10:20

Já mám obdobný recept - zázvor čerstvý, jinak je to opravdu dobré. Ten kandovaný zázvor jsem ještě neochutnala, musím napravit ;-):-p:yes:

Paprika Paprika

29. 6. 2009 09:12

Tak tu bych ráda ochutnala. :-p:yes: + ;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

29. 6. 2009 08:28

Líbí se mi to stím zázvorem. Musím se ale přiznat, že mátu snáším poze v bonbonech, čaji nebo žvejkačce. Tak jestli to budu dělat (asi JO) tak bez máty. Nezlob se , každá huba je jiná . HI HI. +bodík

pipre pipre

28. 6. 2009 22:32

Je to opravdu zajímavá kombinace, musela bych to vyzkoušet. Zázvor moc nepoužívám a ještě v kombinaci s mátou. Nějak ale věřím, že pikantní to opravdu je a může být marmeláda opravdu moc dobrá. Ale už kvůli té rebarbory jsem bodík dala :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 6. 2009 22:06

To se mi moc líbí, vyzlouším;-):yes:+

Boubelinda

28. 6. 2009 22:03

Teda to by mohlo být fajn. Ale rebarboru už nemáme, musím koupit a určitě vyzkouším, zajímavá kombinace.:yes:

Bibinka Bibinka

28. 6. 2009 21:55

Ale ta musí být pikantní, cítím jí na jazyku a dávám ti jasnýho bodíka:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: rebarborový džem rebarborový džem se zázvorem rebarborový džem s mátou jahodová marmeláda se zázvorem dýnová marmeláda zázvorová marmeláda recept rebarborová štáva jahodový džem s mátou rebarborová zavařenina recept rebarbora džem jahodovo rebarborova marmelada marmeláda a džem z rebarbory zázvorový dzem recept recept na rebarborovou marmeládu reberborová marmeláda jahodová marmeláda s mátou recept na rebarborový džem rebarbora recepty dýňová marmeláda s jablky rebarborová

Suroviny: rebarbora, voda, šťáva citronová, zázvor čerstvý, cukr, zázvor kandovaný, máta čerstvá

TopRecepty.cz

Rebarborová marmeláda se zázvorem a mátou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48jJ