Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 513 kJ / 2 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,46 g |
Tuky | 139,55 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 211,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdíčka s kandovaným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rEk
Moje poznámka
Srdíčka s kandovaným ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rEk
Nejnovější recepty
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s karamelovým krémem a malinami
Přidáno před 2 hodinami
Květákový mozeček na topinky
Přidáno před 3 hodinami
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 3 hodinami
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 4 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 22 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 1 hodinou
Španělská polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 3 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 5 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 6 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 6 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty z kandovaného ovoce,
zázvorová srdíčka,
srdicka s kandovanym zazvorem,
susenky s kandovanym ovocem,
pečeme s kandovaným ovocem,
recept z s kandovaným ovocem,
kandizované ovoce,
pečení s kandovanym ovocem,
linecké řezy s kandovaným ovocem a medem,
zázvorová srdíčka recept
Suroviny:
mouka hladká,
tuk,
ořechy mleté,
cukr moučkový,
skořice,
žloutek,
prášek do pečiva,
ovoce kandované
Komentáře (3)
Ze zvědavosti vyzkouším z poloviční dávky - nedovedu si totiž vůbec představit, jak to při uvedeném poměru mouky k ostatnímu bude fungovat...