

Srdíčka s kandovaným ovocem
Suroviny
- 180 g hladké mouky
- 150 g tuku na pečení
- 50 g mletých ořechů
- 60 g moučkového cukru
- špetka skořice
- 2 žloutky
- ¼ prášku do pečiva
- 100 g kandovaného ovoce
Postup přípravy receptu
Všetky suroviny dobre spracujeme na cesto (kandizované ovocie pokrájame nadrobno). Necháme v chlade postáť asi 30 minút.
Potom vyvaľkáme na cca 5 mm hrúbku a vykrajujeme srdiečka.
Pečieme na 170°C doružova.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Srdíčka s kandovaným ovocem
-
Kandované miluju, ale doma spíš asi jen já
takže za mě
-
Kombinace chuti ořechů ( není psáno jaké - dala bych spíš asi opražené lískáče) kandovaného ovoce a špetky skořice vypadá hodně lákavě. Fotka taky.
Ze zvědavosti vyzkouším z poloviční dávky - nedovedu si totiž vůbec představit, jak to při uvedeném poměru mouky k ostatnímu bude fungovat...