Suroviny
Porce: plný pekáč
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 861 kJ / 2 596 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,72 g |
| Tuky | 60,74 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 564 mg |
| Sůl | 1,57 g |
| Sacharidy | 436,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bublanina rybízová
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5jr
Moje poznámka
Bublanina rybízová
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5jr
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 8 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 9 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 2 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 5 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 5 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 7 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 7 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 10 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 10 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 10 hodinami
Tématické fráze:
rybízová bublanina,
bublanina s rybízem,
bublanina rybízová,
zdravá rybízová bublanina,
rybizova bublanina recept,
bublanina z rybizu,
recept na rybízovou bublaninu,
bublanina rybíz,
ribízová bublanina,
bublanina s černým rybízem,
recepty na rybízovou bublaninu jogurtová,
jogurtova bublanina s rybízem,
recept rybizova bublanina,
rybízové moučníky,
s rybízem,
recept na zdravou bublaninu,
recepty s rybízem,
rybízová,
recepty rybízova bublanina,
bublanina černý rybíz
Suroviny:
vejce,
cukr písek,
cukr vanilkový,
smetana zakysaná,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
sůl,
máslo,
mouka
Komentáře (3)