Dušená kedlubna s mletým masem
Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Energie | 5 929 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,84 g |
Tuky | 49,61 g |
Vláknina | 71,25 g |
Cholesterol | 397 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 78,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Kdo nechce zahušťovat moukou, může s kedlubnou přidat jednu menší jemně nastrouhanou kedlubnu, která nám směs rozdušením sama zahustí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 6 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 3 minutami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 25 minutami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Chlebová polévka
mondey uvařil před 2 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 3 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Tématické fráze: dušená kedlubna s masem recepty z kedlubny s brambory s mletým masem lasaně s kedlubnou a mletým masem recepty z kedlubny meté maso, kedlubna kedlubnové recepty dušená recepty zapecena brambory s kedlubnou a mletym masem dušená kedlubna zapečená kedlubna s mletým masem
Suroviny: maso mleté mix, kedlubna, cibule, koření kari, olej, sůl, celer, smetana na vaření, mouka hladká
Dušená kedlubna s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JMR9
0 názorů