Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 847 kJ / 441 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,44 g |
| Tuky | 24,28 g |
| Vláknina | 2,20 g |
| Cholesterol | 783 mg |
| Sodík | 344 mg |
| Sůl | 0,73 g |
| Sacharidy | 23,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Červenou řepu, okurku, vejce a brambory nakrájejte na kostičky. Cibulky nasekejte nadrobno. A vše smíchejte.
Krok 2: Zakysanou smetanu nařeďte mlékem nebo podmáslím. Přidejte k pevné složce a promíchejte.
Krok 3: Dejte vychladit. Při podávání posypte sekaným koprem.
Zveřejněno 1. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litevská studená řepná polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPq1
Moje poznámka
Litevská studená řepná polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPq1
Nejnovější recepty
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 2 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 6 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 8 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 19 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 23 minutami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 3 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 3 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 4 hodinami
Bramborové knedlíky IV
Beruna před 5 hodinami
Žemlovka s jablky a tvarohem
jitule123 před 6 hodinami
Tématické fráze:
litevská polévka z červené řepy,
litovske mleko,
litevská růžová polévka recept,
řepná polévka s koprem,
studená řepná krémová polévka recept,
litevská kefírová polévka s červenou řepou,
litevska polevka s koprem
Suroviny:
řepa červená,
okurka čerstvá,
vejce,
smetana zakysaná,
mléko,
cibulka jarní,
brambory,
kopr čerstvý,
pepř
Komentáře (1)