Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 847 kJ / 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,44 g |
Tuky | 24,28 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 783 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,73 g |
Sacharidy | 23,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Červenou řepu, okurku, vejce a brambory nakrájejte na kostičky. Cibulky nasekejte nadrobno. A vše smíchejte.
Krok 2: Zakysanou smetanu nařeďte mlékem nebo podmáslím. Přidejte k pevné složce a promíchejte.
Krok 3: Dejte vychladit. Při podávání posypte sekaným koprem.
Zveřejněno 1. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litevská studená řepná polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPq1
Moje poznámka
Litevská studená řepná polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPq1
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 11 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 12 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové muffins
kahus308 před 13 minutami
Meruňkový koláč
Evellinka před 40 minutami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 2 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 8 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 9 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 10 hodinami
Tématické fráze:
litevská polévka z červené řepy,
litovske mleko,
litevská růžová polévka recept,
řepná polévka s koprem,
studená řepná krémová polévka recept,
litevská kefírová polévka s červenou řepou,
litevska polevka s koprem
Suroviny:
řepa červená,
okurka čerstvá,
vejce,
smetana zakysaná,
mléko,
cibulka jarní,
brambory,
kopr čerstvý,
pepř
Komentáře (1)