Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka se žampiony, zahuštěná hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB88
Moje poznámka
Zeleninová polévka se žampiony, zahuštěná hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB88
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 4 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
zampionova polévka,
zeleninová polévka,
zahuštěná zeleninová polévka,
žampionová polévka recept,
zeleninová polévka recept,
polévky recepty,
recept na zeleninovou polévku,
polevka žampionova,
zeleninove polevky,
polévka se žampiony,
zeleninová polévka zahustena,
recepty na zeleninové polévky,
žampiony recept,
recepty polévky,
žampionová polévka recepty,
žampiony recepty,
recepty žampionová polévka,
žampionové polévka recept,
polévka ze žampionů,
polevky žampiony
Suroviny:
mrkev,
květák,
kurkuma,
celer,
hrášek,
pórek,
žampióny,
hraška,
pepř,
petrželka,
voda,
máslo
Komentáře (4)
Pokud mohu poradit těm,kteří nemají možnost použití Hrašky(nedostupnost v regionu,nebo celkem vysoká cena)přidejte o čtvrtinu více zeleniny,po uvaření část "hustého"odeberte,zbytek rozmixujte,nařeďte na polévkovou konzistenci a vložte zbytek odebrané zeleniny