Rizoto z vepřového kolena, strouhaného sýra a zeleniny

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Vepřové maso 2 názory

Suroviny

300 g rýže
vývar z kolena na vaření rýže
sůl
pepř
180 g masa z uvařeného kolena
2 stroužky česneku
150 g zeleniny
(zmražená zelenina: hrášek, mrkev, kukuřice)
150 g Vahalovy slaniny (na kostičky pokrájené)
30 g jemně strouhaného sýra (Formaggio Per Pasta nebo Grana Padano)
olej
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rýži uvaříme podle návodu, jen místo vody použijeme vývar. Na pánvi na oleji osmahneme drcený česnek, kostičky slaniny a pokrájené vepřové maso.

  2. Vmícháme barevnou zeleninu. Orestujeme a smícháme s rýží. Dochutíme solí a pepřem. Přidáme část jemně strouhaného sýra a zamícháme. Druhou část sýra ponecháme na ozdobení. Dochutíme solí a pepřem.
    Podáváme se salátem.

Poznámka

Rizoto je dobré i zapečené v troubě.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rizoto z vepřového kolena, strouhaného sýra a zeleniny

Tématické fráze: rizoto s veprovym kolenem ryze s veprovym kolenem ryzoto z vepřového kolena

Zapomněl/a jsem heslo