Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 782 kJ / 2 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,60 g |
Tuky | 121,50 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 255,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory zapečené s bylinkovou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lo9J
Moje poznámka
Brambory zapečené s bylinkovou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lo9J
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 4 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 5 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 15 minutami
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 2 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 3 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 3 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 4 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 5 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 6 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory se smetanou,
zapečené brambory,
zapečené brambory bylinky,
zapečené brambory s bylinky,
zapečené brambory se smetanou a bylinky,
brambory s bylinkami a smetanou,
zapečené brambory s bylinkami a smetanou,
zapečené brambory se smetanou rozmarýnem posypané s parmazánem,
brambory se smetanou,
zapecene brambory s bylinkami,
zapecena brambora s bylinkovo
Suroviny:
brambory,
pórek,
cibulka jarní,
sůl,
kmín mletý,
olej olivový,
smetana ke šlehání,
rozmarýn,
koření oregáno,
tymián,
sýr chedar
Komentáře (1)