Francouzské kedlubny (místo brambory)
Zapečené francouzské brambory nemusí být nutně jen bramborové. Vyzkoušejte je připravit z kedluben, které zapečete společně s uzeným masem, mrkví a ředkvičkami. Zdravý pokrm, jehož chuť vás příjemně překvapí.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 853 kJ / 682 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,95 g |
Tuky | 32,28 g |
Vláknina | 12,85 g |
Cholesterol | 626 mg |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 9,38 g |
Sacharidy | 28,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kedlubny a mrkev oloupeme a nakrájíme na plátky. Ředkvičky nakrájíme na čtvrtky, uzené maso na kostičky.
Krok 2: Zapékací misku (či remosku) vymažeme tukem. Poklademe plátky kedluben, přidáme uzené maso, ředkvičky a mrkev. Posypeme Podravkou (nebo oblíbeným kořením).
Krok 3: Zalijeme rozšlehanými vajíčky s mlékem. Vložíme do trouby a pečeme na 220 °C zhruba 15 minut.
Zveřejněno 3. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzské kedlubny (místo brambory)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZBKE
Moje poznámka
Francouzské kedlubny (místo brambory)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZBKE
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 22 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 15 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka I
Ellen1 před 14 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 22 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 34 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 38 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 57 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 58 minutami
Surimi salát
Sahula před 1 hodinou
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Tématické fráze:
kedlubnové brambory,
low carb kedlubny,
francouzské brambory z nebo kedluben,
low carb francouzské brambory,
kedlubny dušené v remosce,
kedlubnové francouzské,
kedlubny na smetane low carb,
kedlubnové francouzské brambory,
kedlubnoé francouzské brambory,
jak zuzitkovat kedlubny,
brambory s kedlubny,
francouzské brambory v remosce,
low carb v k remosce,
low carb kedluben,
low carb zapecene kedlubny,
low carb co misto brambor,
lowcarb francouzské brambory,
low carb dušená mrkev,
low carb recepty z kedlubny,
kedlubna a la brambory
Suroviny:
kedlubna,
mrkev,
ředkvičky,
kotleta,
vejce,
smetana 12%,
podravka,
tuk
Komentáře (3)