Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Italské jarní rizoto (Risotto primavera)

Pravé italské risotto není příliš podobné tomu, co se u nás za rizoto pokládá. Je sice na přípravu trochu pracnější, ale výsledek zcela jistě stojí za to. Ochutnejte i vy směs rýže a lahodné křupavé zeleniny na víně.

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

22. 5. 2018 16:13

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie11 799 kJ / 2 820 kcal
Bílkoviny75,58 g
Tuky118,20 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 345 mg
Sodík 2,22 g
Sůl5,62 g
Sacharidy338,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

6. 3. 2024 23:03

Krásné rizoto <3

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 5. 2021 07:12

:yes::yes:<3:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: zeleninové rizoto primavera rizoto italske jarni rizoto ryze primavera italské risotto italská jarní zelenina italské risotta recepty cz ryzeto primavera risoto „primavera“ italské zeleninové rizoto zeleninové rizoto s cuketou rizoto pimavera

Suroviny: rýže kulatozrnná, cibule šalotka, víno bílé, olej olivový, vývar zeleninový, sůl, cuketa, hrášek, chřest zelený, karotka, máslo, parmazán, petržel, šunka sušená

TopRecepty.cz

Italské jarní rizoto (Risotto primavera)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xEME