Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 807 kJ / 193 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,45 g |
| Tuky | 7,01 g |
| Vláknina | 3,52 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 19,27 g |
Postup přípravy
Ihneď podávame.
Zveřejněno 26. 9. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mangoldové řapíky s kari omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g46D
Moje poznámka
Mangoldové řapíky s kari omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g46D
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 41 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 44 minutami
Mila kuličky
Marule před 1 hodinou
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 2 hodinami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 3 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 20 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 21 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 22 hodinami
Tématické fráze:
mangoldové řapíky recepty,
mangold recept řapíky,
mangold řapíky,
mangold řapík
Suroviny:
mangold,
rajče,
máslo,
pepř,
sůl,
jogurt,
koření kari,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (2)
Vyzkoušel jsem dnes 3 recepty (2x Cathleen, 1x tejaja). Tyto smažené řapíky s dresinkem jsou také dobré. Udělal jsem celkem 3 dávky, každou jsem smažil na másle různě dlouhou dobu. Jako nejchutnější nám připadly ty řapíky, které byly opražené slabě do hněda (el. plotýnka stupeň 6, čas 7 minut).