Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,50 g |
Tuky | 21,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa potřeme z obou stran prolisovaným česnekem a dáme na 24 h uležet do chladničky.
Krok 2: Druhý den je vyndáme z chladničky a nožem očistíme od kousků česneku.
Krok 3: Následně každý plátek osolíme a opepříme.
Obalíme v trojobalu a osmažíme. Krok 4: Podáváme s bramborami.
Obalíme v trojobalu a osmažíme. Krok 4: Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 6. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Porthaus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnXk
Moje poznámka
Porthaus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnXk
Nejnovější recepty
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 2 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 11 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 12 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květák smažený v troubě
RaeRea před 9 minutami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Kratule před 58 minutami
Mirabelkový sirup
Hanawagy před 1 hodinou
Domácí langoše
Mummy46 před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Mummy46 před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
vela900 před 1 hodinou
Čínské nudle s kuřecím masem
Tom_Krupa před 3 hodinami
Nejúžasnější buchty od babičky
Ryskova7 před 4 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 14 hodinami
Nádivka z cukety
Danna před 14 hodinami
Tématické fráze:
řízek porthaus,
hovězí porthaus,
teleci řizek porthaus,
hovězí řízek porthaus,
porthaus z hovězí roštěné,
recepty hovězí porthauz,
rizek port haus,
roštěná porthaus,
teleci porthaus,
porthaus steak,
porthaus řízek,
řízek porthouse,
vorařský řízek recept,
recept na pothaus,
pordhaus,
portahaussteak,
hovězí řízky porthaus,
porthaus cesnek,
pokrm porthaus,
porthaus z roštěnce
Suroviny:
roštěná hovězí,
brambory,
česnek,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (4)
Vlastně teď mě dodatečně napadá, že hovězí už bylo nejspíš předvařené, proto to nebylo dobré. Po těch letech si už moc na detaily nevzpomínám.
https://www.toprecepty.cz/recept/51539-zidovsky-ri...