Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,50 g |
| Tuky | 21,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 275 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa potřeme z obou stran prolisovaným česnekem a dáme na 24 h uležet do chladničky.
Krok 2: Druhý den je vyndáme z chladničky a nožem očistíme od kousků česneku.
Krok 3: Následně každý plátek osolíme a opepříme.
Obalíme v trojobalu a osmažíme. Krok 4: Podáváme s bramborami.
Obalíme v trojobalu a osmažíme. Krok 4: Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 6. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Porthaus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnXk
Moje poznámka
Porthaus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnXk
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 43 minutami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 7 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 28 minutami
Dýňová polévka
spamejlik před 30 minutami
Žampionová polévka
Blazenka před 30 minutami
Domácí langoše
Sarka1234 před 36 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Hanous7 před 1 hodinou
Jablkový závin z listového těsta
sarah38 před 1 hodinou
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Janicee před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 3 hodinami
Tématické fráze:
řízek porthaus,
hovězí porthaus,
teleci řizek porthaus,
hovězí řízek porthaus,
porthaus z hovězí roštěné,
recepty hovězí porthauz,
rizek port haus,
roštěná porthaus,
teleci porthaus,
porthaus steak,
porthaus řízek,
řízek porthouse,
vorařský řízek recept,
recept na pothaus,
pordhaus,
portahaussteak,
hovězí řízky porthaus,
porthaus cesnek,
pokrm porthaus,
porthaus z roštěnce
Suroviny:
roštěná hovězí,
brambory,
česnek,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (4)
Vlastně teď mě dodatečně napadá, že hovězí už bylo nejspíš předvařené, proto to nebylo dobré. Po těch letech si už moc na detaily nevzpomínám.
https://www.toprecepty.cz/recept/51539-zidovsky-ri...