Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,50 g |
Tuky | 21,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 275 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa potřeme z obou stran prolisovaným česnekem a dáme na 24 h uležet do chladničky.
Krok 2: Druhý den je vyndáme z chladničky a nožem očistíme od kousků česneku.
Krok 3: Následně každý plátek osolíme a opepříme.
Obalíme v trojobalu a osmažíme. Krok 4: Podáváme s bramborami.
Obalíme v trojobalu a osmažíme. Krok 4: Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 6. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Porthaus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnXk
Moje poznámka
Porthaus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DnXk
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 7 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 10 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 10 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 9 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 9 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 10 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 11 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 11 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 12 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 12 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 13 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 14 hodinami
Tématické fráze:
řízek porthaus,
hovězí porthaus,
teleci řizek porthaus,
hovězí řízek porthaus,
porthaus z hovězí roštěné,
recepty hovězí porthauz,
rizek port haus,
roštěná porthaus,
teleci porthaus,
porthaus steak,
porthaus řízek,
řízek porthouse,
vorařský řízek recept,
recept na pothaus,
pordhaus,
portahaussteak,
hovězí řízky porthaus,
porthaus cesnek,
pokrm porthaus,
porthaus z roštěnce
Suroviny:
roštěná hovězí,
brambory,
česnek,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (4)
Vlastně teď mě dodatečně napadá, že hovězí už bylo nejspíš předvařené, proto to nebylo dobré. Po těch letech si už moc na detaily nevzpomínám.
https://www.toprecepty.cz/recept/51539-zidovsky-ri...