Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 74 kJ / 18 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Postup přípravy
Podlijeme troškou vody, přikryjeme pokličkou a dáme pomalu mikrovlnit. Já mikrovlnil na 180 W 40 minut. Krok 2: Potom mrkev vyndáme, necháme zchladnout a rozmačkáme trošku vidličkou.
Přidáme tresčí játra (bez oleje) a nyní už směs rozmačkáme do jemné konzistence. Krok 3: Dochutíme solí a pepřem podle vaší chuti.
Nejlépe je tuto pomazánku namazat ještě čerstvou na krajíc chleba potřený máslem.
Zveřejněno 27. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahodná pomazánka z dušené mrkve s tresčími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4LR
Moje poznámka
Lahodná pomazánka z dušené mrkve s tresčími játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4LR
Nejnovější recepty
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 2 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 2 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 2 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 2 hodinami
Domácí brusinková granola
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
"Gulášovka"z cukety
bozenka1 před 3 minutami
Nadýchaný perník
Bea před 1 hodinou
Slunečnicové sušenky
Janicee před 1 hodinou
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 2 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 14 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 15 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 16 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 16 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 17 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka s dudene mrkve,
pomazánka s tresčí h jater,
recept na dušenou mrkev,
recept s tresčimi jatry v plechovce
Suroviny:
mrkev,
tresčí játra,
sůl,
pepř
Komentáře (5)