Gnocchi zapečené v červené omáčce

hosta Kuchařka: hosta

Bezmasá jídla 1 názor

Suroviny

Omáčka:
2 lžíce slunečnicového oleje
250 g žampionů
2 stroužky česneku
2 cm kořene zázvoru
1/2 červené papriky
10 cm pórku
400 g sekaných rajčat (z konzervy)
sůl, pepř
cukr podle chuti
-----
1 balení gnocchi - 500 g
2 hrsti strouhaného parmazánu
Recept si zatím oblíbilo 22 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do vyšší pánve na rozehřátý olej dáme opéci žampiony, dáme i nadrobno nakrájený česnek a zázvor. Po chvíli přidáme pokrájenou papriku a pórek a restujeme asi 5 minut. Zalijeme sekanými rajčaty, osolíme, opepříme a podle chuti osladíme. Pak pomalu povaříme do zhoustnutí omáčky.

  2. Mezitím uvaříme gnocchi, smícháme s omáčkou, přesuneme do zapékací misky, hustě posypeme strouhaným parmazánem a dáme zapéci, stačí tak na 10 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 46 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Gnocchi zapečené v červené omáčce

  • Jirina8 Jirina8

    Dnes jsem připravila k obědu. Skutečně vynikající! Děkuji za recept.::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: gnocchi recept gnocchi recepty noky zapečené v červené omáčce zapečený květák s bramborem omáčka na gnocchi recepty s gnocchi zapečené gnocchi gnochi v červené omáčce

Zapomněl/a jsem heslo