Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 563 kJ / 2 286 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,15 g |
| Tuky | 82,70 g |
| Vláknina | 14,15 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 269 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 333,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vyšleháme žloutky, cukr, vodu a kakao. Přidáme olej a mouku smíchanou s práškem do pečiva a skořicí.
Nakonec vmícháme ořechy, hrušky a sníh ušlehaný z bílků. Krok 2: Upečeme a vychladlé pocukrujeme. Můžeme také ozdobit libovolnou polevou.
Nakonec vmícháme ořechy, hrušky a sníh ušlehaný z bílků. Krok 2: Upečeme a vychladlé pocukrujeme. Můžeme také ozdobit libovolnou polevou.
Zveřejněno 4. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový chlebíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Z6D
Moje poznámka
Hruškový chlebíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Z6D
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 14 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 16 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 20 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 21 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Flíčky se zelím a uzeným bůčkem
Carlosss40 před 52 minutami
Vepřová kýta po uhersku
Vosats před 1 hodinou
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 9 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 11 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 12 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 12 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 13 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 14 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 15 hodinami
Tématické fráze:
hruskový chlebíček s ořechy,
hruškové řezy
Suroviny:
vejce,
voda,
cukr krupice,
kakao,
olej,
skořice,
ořechy vlašské,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
hruška
Komentáře (2)