Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 354 kJ / 6 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,90 g |
| Tuky | 292,90 g |
| Vláknina | 12,73 g |
| Cholesterol | 2,42 g |
| Sodík | 943 mg |
| Sůl | 2,39 g |
| Sacharidy | 784,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechový krémovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwKO
Moje poznámka
Ořechový krémovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwKO
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 14 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 16 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 18 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 4 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 4 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 5 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 5 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 5 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 6 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 7 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 7 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 7 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 8 hodinami
Tématické fráze:
ořechový kremeš recept,
ořechový makovec,
ořechový sníh,
božský krémovník,
polský ořechový koláč,
polsky orechovy rez,
ořecový koláč,
recept ořechy sníh cukr,
kremovnik na plech,
moucniky kremovnik,
polsky recept kolac makovec,
ořechový krém z vody hladká mouka,
ořechový polský,
orechový kringel,
recepty ořechový sníh,
recepty na ořechový sníh,
polský ořechový koláč,
krémovník řezy,
bozsky makovec,
čokoládový krémovník
Suroviny:
vejce,
cukr,
voda,
mouka hrubá,
prášek do pečiva,
ořechy,
mléko,
žloutek,
máslo,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
pudink vanilkový,
mouka polohrubá,
rum,
bílek,
cukr
Komentáře (2)