Segedínský guláš s hlávkovým zelím podle dědy Imríška
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 098 kJ / 740 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,60 g |
| Tuky | 17,20 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 356 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
Postup přípravy
Segedínský guláš - návod na přípravu
Zveřejněno 24. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš s hlávkovým zelím podle dědy Imríška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qz6l
Moje poznámka
Segedínský guláš s hlávkovým zelím podle dědy Imríška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qz6l
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 1 hodinou
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 55 minutami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 10 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 12 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 13 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 13 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 14 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 14 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 14 hodinami
Tématické fráze:
segedín z hlàvkového zelí,
segedin s hlavkoveho zeli,
segedín z z hlávkového zelí,
segedynsky gulas z hlávkového zelí,
segedin z cerstveho zeli,
segedínský guláš z hlávkového,
segedín z hlávkového zelí recept,
recept na segedin hlavkoveho zeli,
segetinsky gulas z hlavkoveho zeli,
segegin z havkoveho zelí,
segedin zcerstveho zeli,
zelí do segedinského guláše,
recept na segedin z hlávkového zelí
Suroviny:
maso vepřové,
zelí hlávkové,
sádlo,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
mouka polohrubá
Komentáře (2)