Segedínský guláš s hlávkovým zelím podle dědy Imríška
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 098 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,60 g |
Tuky | 17,20 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,00 g |
Postup přípravy
Segedínský guláš - návod na přípravu
Zveřejněno 24. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš s hlávkovým zelím podle dědy Imríška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qz6l
Moje poznámka
Segedínský guláš s hlávkovým zelím podle dědy Imríška
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qz6l
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 36 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 37 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
segedín z hlàvkového zelí,
segedin s hlavkoveho zeli,
segedín z z hlávkového zelí,
segedynsky gulas z hlávkového zelí,
segedin z cerstveho zeli,
segedínský guláš z hlávkového,
segedín z hlávkového zelí recept,
recept na segedin hlavkoveho zeli,
segetinsky gulas z hlavkoveho zeli,
segegin z havkoveho zelí,
segedin zcerstveho zeli,
zelí do segedinského guláše,
recept na segedin z hlávkového zelí
Suroviny:
maso vepřové,
zelí hlávkové,
sádlo,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
mouka polohrubá
Komentáře (2)