Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 882 kJ / 3 318 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,30 g |
| Tuky | 19,12 g |
| Vláknina | 44,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 659,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obyčejný pšenično-žitný chléb s kynutím v chladničce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ZKg
Moje poznámka
Obyčejný pšenično-žitný chléb s kynutím v chladničce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ZKg
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 8 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 9 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 12 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 15 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 54 minutami
Kuře na celeru
JanaPav před 2 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 2 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 3 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 3 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 4 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 4 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 4 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Tématické fráze:
čím nahradit osatku,
žitný chléb recept,
obyčejný chleba,
zitny chleba recept,
obyčejný domácí pšenično žitný chléb,
recept na chleba žitný,
recept na žitný chleba,
chléb pšenično žitný recepty,
chleb s dlouhym kynutim recept
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
kmín drcený,
kmín celý,
ocet,
voda,
cukr,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (31)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Zatím jsem pekla jen v pekárně ,tak nemám zkušenosti.