Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 882 kJ / 3 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,30 g |
Tuky | 19,12 g |
Vláknina | 44,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 659,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obyčejný pšenično-žitný chléb s kynutím v chladničce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ZKg
Moje poznámka
Obyčejný pšenično-žitný chléb s kynutím v chladničce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ZKg
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 2 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 3 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 7 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 8 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 9 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 9 hodinami
Tématické fráze:
čím nahradit osatku,
žitný chléb recept,
obyčejný chleba,
zitny chleba recept,
obyčejný domácí pšenično žitný chléb,
recept na chleba žitný,
recept na žitný chleba,
chléb pšenično žitný recepty,
chleb s dlouhym kynutim recept
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
kmín drcený,
kmín celý,
ocet,
voda,
cukr,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (31)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Zatím jsem pekla jen v pekárně ,tak nemám zkušenosti.