Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 882 kJ / 3 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,30 g |
Tuky | 19,12 g |
Vláknina | 44,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 659,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obyčejný pšenično-žitný chléb s kynutím v chladničce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ZKg
Moje poznámka
Obyčejný pšenično-žitný chléb s kynutím v chladničce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4ZKg
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 12 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 12 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 9 minutami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 18 minutami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 4 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 5 hodinami
Tématické fráze:
čím nahradit osatku,
žitný chléb recept,
obyčejný chleba,
zitny chleba recept,
obyčejný domácí pšenično žitný chléb,
recept na chleba žitný,
recept na žitný chleba,
chléb pšenično žitný recepty,
chleb s dlouhym kynutim recept
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
sůl,
kmín drcený,
kmín celý,
ocet,
voda,
cukr,
droždí čerstvé,
mouka hladká
Komentáře (27)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Zatím jsem pekla jen v pekárně ,tak nemám zkušenosti.