Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Třešňovo - rebarborový sorbet

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 6. 2019 20:29

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 800 kJ / 430 kcal
Bílkoviny4,00 g
Tuky1,20 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy90,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někdy se stane, že strojek nezvládne udělat zmrzlinu moc tuhou, tak ji přendáme do uzavíratelné dózy a vložíme na cca hodinku do mrazničky. Pak ji důkladně promícháme vidličkou.

Vlastním zmrzlinovač, kde se musí nechat nádoba namrazit, je to příslušenství k robotu Bosch.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: třešně, rebarbora, citron bio, cukr krupice, cukr vanilkový, voda, rum

TopRecepty.cz

Třešňovo - rebarborový sorbet

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wLOg