Salát z pórku a hořčice čínské
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 052 kJ / 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,22 g |
Tuky | 66,52 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 559 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 11,99 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 6. 2019 17:57
Eja57: Určite nie, ono tie lístky nier sú veliké, tie najväčšie mali dĺžku cca 13 cm.
18. 6. 2019 15:31
tejaja: Ďakujem pekne - skúsim do truhlíka, bude mať menšie lístočky ale to by nemalo vadit....
18. 6. 2019 13:30
Eja57: ˇAno, v obchode som ju nevidela, pestujem ju na záhrade, tohto roku prvý raz. Musí sa vysievať skoro na jar, alebo na jeseň, keď sú dlhé dni, ide rýchlo do kvetu. Netreba skleník. Čítala som, že ju treba pri kvitnutí zrezať asi 2 cm nad zemou, že vypustí nové listy. Tak čakám, či je to pravda. Listy mi veľmi chutili. Mladé listy sa používajú hlavne do šalátov, staršie, väčšie na tepelnú úpravu.
Či by sa to salo v truhlíku, neviem ti poradiť, ale je to jednoročka. Dá sa vysiať na neskoro jeseň a na jar máme rýchlo zelené listy. Má 10x viac vitamínu C ako citróny.
https://www.veronica.cz/abeceda-prirodni-zahrady?i...
Či by sa to salo v truhlíku, neviem ti poradiť, ale je to jednoročka. Dá sa vysiať na neskoro jeseň a na jar máme rýchlo zelené listy. Má 10x viac vitamínu C ako citróny.
https://www.veronica.cz/abeceda-prirodni-zahrady?i...
18. 6. 2019 09:42
Hořčici si pěstuješ sama? Ve skleníku nebo volně? Šla by i v truhlíku pěstovat?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 6 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 18 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 21 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Šlehačkový beránek
Macek13 uvařila před 33 minutami
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 56 minutami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 1 hodinou
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 2 hodinami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 2 hodinami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 2 hodinami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 3 hodinami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 3 hodinami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sázená vejce z toustovače: Připravte si je s krásně tekutým žloutkem
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Další recepty
Tématické fráze: recepty z porku čínská hořčice recepty salát z porku salát čínská hořtice salát z na pórku
Suroviny: pórek, hořčice, vejce, květák, rajče cherry, pažitka, olej olivový, hořčice kremžská, sůl, ocet vinný bílý
Salát z pórku a hořčice čínské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MvMP
4 názory