Bavorský jablečný štrúdl
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 364 kJ / 2 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,72 g |
Tuky | 69,98 g |
Vláknina | 44,07 g |
Cholesterol | 179 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 454,81 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2020 08:38
Majkaa: Tohle jooooooo! Kila můžeš shazovat potom.ašššššš
13. 1. 2020 22:21
Tak tohle neee zrovna jsem začala po vánocích počítat kalorie a potřebuji sundat nějaké kilečko
S takovým receptem to asi nedám
S takovým receptem to asi nedám
13. 1. 2020 20:30
Veronika.Hrozna: Můžeš udělat klidně dva, já udělala jeden maxi, hlavně musí být tenký těsto.
13. 1. 2020 15:18
Jaromira18: To je na jednu nohavici štrúdlu ?
13. 1. 2020 14:38
Jaromira18: Tak o to, by zájem byl, ne, že ne!
13. 1. 2020 13:50
Veronika.Hrozna: Ještě peču s piva, ale ten upeču příště.
13. 1. 2020 11:05
Jaromira18: AProc si myslis, ze tady ciham na strudly. Taky to musim stridat. Od tebe to bude treti strudlik
13. 1. 2020 10:43
Veronika.Hrozna: Stačí jen 10-15 minut, ale aby jsi se nelekla, těsto je takové obyčejné oproti listovému, nebo tukovému, ale náplň skvělá. Musím to střídat, aby bylo vždy něco jiného. Vytahala jsem ho přes celou šířku sektorový desky. Trouba se může dát na víc až na 220°C. Měj se hezky.
13. 1. 2020 09:24
Dopiš jak dlouho to má být, pod tím nahřátým hrncem
13. 1. 2020 09:22
Ahá!!!!!!! Tak už vím, který štrúdl peču příště Štrúdlů není nikdy dost, už chápu Vídeňáky! 200 let, nebo tak nějak, od vynálezu taženého štrúdlíku, z něj tyjí , prosperují a zdá se, že se to nelepší Vypěstovali si na něm závislost. Myslím, že není lepší zákusek, než dobře upečený, ochucený a naplněný štrúdl. Tenhle tomu sakra, odpovídá!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 3 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 minutami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 4 minutami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 5 minutami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 21 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 28 minutami
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 54 minutami
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 55 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 1 hodinou
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 2 hodinami
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Oblíbenou bazalku můžeme snadno pěstovat za oknem i na zahrádce. V těchto receptech najde ideální uplatnění
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: jablečný štrůdl obycejny recept na jablečný štrůdl jablecny strudl recept štrúdl jablečný bavorský jablečný závin
Suroviny: mouka hladká, sůl, máslo, ocet, voda, jablko, cukr, piškoty, cukr vanilkový, skořice, máslo, smetana zakysaná, rozinky, mandle, ořechy vlašské, mléko
Bavorský jablečný štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nKP5
10 názorů