Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 040 kJ / 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,98 g |
| Tuky | 8,64 g |
| Vláknina | 2,15 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 411 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 28,65 g |
Postup přípravy
Do otvoru pro nádivku vložíme slaninu a nádivku. Krok 3: Pod bažanta dáme máslo a za občasného podlévání pečeme při 200°C nejdříve pod pokličkou, později bez, celkem asi hodinu.
Zveřejněno 25. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant s nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8gp
Moje poznámka
Bažant s nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8gp
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 11 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 12 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty bažant,
pečený bažant s nádivkou,
bazant,
pečený bažant s nádivkou recept,
recept bazant,
bažant recept,
nádivka k bažantovi,
recepty na bažanta,
jak se peče bažant,
bažant recepty,
vareni bazant,
kure ala bazant s nadivkou,
jak uvařit bažanta,
kuře ala bažant,
recept na bažanta,
recepty-bažant,
bažant v nádivce,
recepty z bažanta,
kralik ala bazant,
jak udelat bažanta
Suroviny:
bažant,
máslo,
slanina,
koření na pečené kuře,
sůl,
kmín celý,
rohlík,
vejce,
mléko,
šunka,
sůl
Komentáře (14)
Co teda taky u tebe obdivuju, že dáš k bažantovi s nádivkou těstoviny, to jsem teda čučela
Sidero - tobě patří NEJVĚTŠÍ bodík - neboť jsou zde recepty bez fotky na bažanta, přesto jsi přidala receptík svůj a tak je vidět, že je pro tebe vaření zábavou, ne závodem o body