Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 914 kJ / 1 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,04 g |
| Tuky | 90,18 g |
| Vláknina | 19,41 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 805 mg |
| Sůl | 1,98 g |
| Sacharidy | 71,96 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny přísady na zálivku dobře promícháme v misce a zatím odložíme stranou.
Krok 2: Do velké misky dáme na kousky natrhaný kadeřávek, přidáme 1/4 hrnečku zálivky a kadeřávek dobře rukama promneme, alespoň 5 minut. Toto je důležité, protože tento způsob kadeřávek zjemní. Potom přidáme ostatní přísady a alespoň 6 PL zálivky, dobře promícháme, přikryjeme a dáme do ledničky alespoň na 1 hodinu před podáváním vychladit.
Krok 3: Z tohoto množství je asi 8 hrnečků salátu o objemu 250 ml.
Zveřejněno 8. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdravý salát z červeného zelí a kadeřávku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvEr
Moje poznámka
Zdravý salát z červeného zelí a kadeřávku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mvEr
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 10 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 12 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 45 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 52 minutami
Řepánky
Jitkazmecka před 56 minutami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 58 minutami
Jablkový křen
cookamater před 1 hodinou
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 12 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 12 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 14 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 14 hodinami
Suroviny:
olej olivový,
ocet jablečný,
hořčice,
sirup javorový,
pepř,
kadeřávek,
zelí červené,
mrkev,
brusinky sušené,
cibulka zelená,
petržel
Komentáře (1)