Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 558 kJ / 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,07 g |
| Tuky | 64,12 g |
| Vláknina | 21,76 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 42,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře s houbami po chalupářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3KQ
Moje poznámka
Kuře s houbami po chalupářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3KQ
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se smetanovým špenátem
Přidáno před 2 hodinami
Husí stehna s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Čočková polévka s nočky a párkem
Přidáno před 4 hodinami
Fazolová polévka podle tatínka
Přidáno před 6 hodinami
Bavorský guláš
Přidáno před 6 hodinami
Cibulačka se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třeboňské kapří hranolky
mazlak před 18 sekundami
Halušky s brynzou
magdalenka před 44 minutami
Vaječná tlačenka s masoxem
magdalenka před 51 minutami
Škvarky z DP
magdalenka před 53 minutami
Česnekové buchty
magdalenka před 58 minutami
Trojúhelníky s česnekem
magdalenka před 59 minutami
Štika s anglickou slaninou a cibulí
clovek1 před 2 hodinami
Marináda na kuřecí maso
Fitulka před 2 hodinami
Bramborovo-tvarohové placky bez mouky
Fitulka před 2 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Bigharvik před 2 hodinami
Suroviny:
kuře,
máslo,
cibule,
česnek,
voda,
houby čerstvé,
smetana sladká,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
petrželka
Komentáře (4)
Druhou polovinu syrového masa jsem posléze přidal k opečenému masu a společně dusil
Po půlhodině jsem to předem opékané maso vyndal z pánve a původně syrové maso jsem dusil ještě dalších deset minut (obojí maso bylo tedy tepelně opracováno 40 minut)
Hotové jídlo se žampiony bylo vynikající, ale avšak mizivý rozdíl v chuti různě upraveného masa jsem poznal jenom já
A proč jsem to dělal?
No zajímalo mě, jestli to opékání před dušením má nějaký praktický význam