Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 558 kJ / 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,07 g |
| Tuky | 64,12 g |
| Vláknina | 21,76 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 42,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře s houbami po chalupářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3KQ
Moje poznámka
Kuře s houbami po chalupářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3KQ
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 8 minutami
Oříškový sen - sušenky
cernar před 1 hodinou
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 18 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 18 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 18 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 18 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 19 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 21 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 21 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 22 hodinami
Suroviny:
kuře,
máslo,
cibule,
česnek,
voda,
houby čerstvé,
smetana sladká,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
petrželka
Komentáře (4)
Druhou polovinu syrového masa jsem posléze přidal k opečenému masu a společně dusil
Po půlhodině jsem to předem opékané maso vyndal z pánve a původně syrové maso jsem dusil ještě dalších deset minut (obojí maso bylo tedy tepelně opracováno 40 minut)
Hotové jídlo se žampiony bylo vynikající, ale avšak mizivý rozdíl v chuti různě upraveného masa jsem poznal jenom já
A proč jsem to dělal?
No zajímalo mě, jestli to opékání před dušením má nějaký praktický význam