Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 558 kJ / 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,07 g |
Tuky | 64,12 g |
Vláknina | 21,76 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 42,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře s houbami po chalupářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3KQ
Moje poznámka
Kuře s houbami po chalupářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3KQ
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 14 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 18 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 10 hodinami
Krenex
dragomirac před 12 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 12 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 12 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 13 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 13 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 13 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 14 hodinami
Suroviny:
kuře,
máslo,
cibule,
česnek,
voda,
houby čerstvé,
smetana sladká,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
petrželka
Komentáře (4)
Druhou polovinu syrového masa jsem posléze přidal k opečenému masu a společně dusil
Po půlhodině jsem to předem opékané maso vyndal z pánve a původně syrové maso jsem dusil ještě dalších deset minut (obojí maso bylo tedy tepelně opracováno 40 minut)
Hotové jídlo se žampiony bylo vynikající, ale avšak mizivý rozdíl v chuti různě upraveného masa jsem poznal jenom já
A proč jsem to dělal?
No zajímalo mě, jestli to opékání před dušením má nějaký praktický význam