Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pampeliškový med s pomerančem

Je čas pampelišek, je čas pampeliškového medu. Krásně žluté pampelišky rostou na jaře téměř všude, a i když jsou všeobecně považovány za plevel, mají spoustu pozitivních účinků na zdraví. Připravte si z nich právě teď domácí léčivý med.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 120 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

30. 5. 2020 18:53

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie24 743 kJ / 5 914 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky0,72 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 473,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Luucca Luucca

31. 5. 2020 19:37

griotka: děkuji, opraveno :yes:

griotka griotka

30. 5. 2020 22:17

V surovinách jsou dva pomeranče a citrón a v postupu nejsou vůbec uvedeny....

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: pampeliška, voda, pomeranče, citron, cukr třtinový, kyselina citronová

TopRecepty.cz

Pampeliškový med s pomerančem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/90B4