Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 056 kJ / 1 447 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,04 g |
| Tuky | 37,25 g |
| Vláknina | 38,40 g |
| Cholesterol | 64 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,92 g |
| Sacharidy | 202,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pohánku zalejeme vriacou vodou, asi na prst nad pohánku, zakryjeme a zabalíme na 30 min do perín.
Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme bryndzu a za stáleho miešania ju necháme rozpustiť. Vmiešame nasekanú pažitku.
Krok 3: Uvarenú pohánku dáme na tanier. Prelejeme bryndzou a ihneď podávame.
Zveřejněno 15. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá pohanka s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwjP
Moje poznámka
Jednoduchá pohanka s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwjP
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 10 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 10 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 10 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 6 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 7 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 7 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 7 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 8 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 8 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 10 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 10 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 11 hodinami
Suroviny:
pohanka,
cibule,
brynza,
olej,
pažitka
Komentáře (1)