Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 056 kJ / 1 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,04 g |
Tuky | 37,25 g |
Vláknina | 38,40 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 202,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pohánku zalejeme vriacou vodou, asi na prst nad pohánku, zakryjeme a zabalíme na 30 min do perín.
Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme bryndzu a za stáleho miešania ju necháme rozpustiť. Vmiešame nasekanú pažitku.
Krok 3: Uvarenú pohánku dáme na tanier. Prelejeme bryndzou a ihneď podávame.
Zveřejněno 15. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá pohanka s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwjP
Moje poznámka
Jednoduchá pohanka s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwjP
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 8 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
ferda30 před 37 minutami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 3 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 3 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 3 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 6 hodinami
Žampionové placičky s nivou
Panova před 6 hodinami
Tříbarevná buchta (Ala)
Evculina84 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 8 hodinami
Suroviny:
pohanka,
cibule,
brynza,
olej,
pažitka
Komentáře (1)