Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 331 kJ / 1 752 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,05 g |
| Tuky | 128,57 g |
| Vláknina | 7,10 g |
| Cholesterol | 296 mg |
| Sodík | 416 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 12,38 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso dáme do studené vody, přidáme koření, sůl, přivedeme k varu, vložíme kořenovou zeleninu a zvolna vaříme doměkka.
Krok 2: Zhruba 20 minut před koncem přidáme ostatní zeleninu.
Krok 3: Mezitím na másle osmažíme pokrájené houby a zvlášť uvaříme nudle.
Krok 4: Měkké maso pokrájíme na kousky.
Krok 5: Na talíře rozdělíme houby, maso a zalijeme vývarem se zeleninou. Posypeme petrželkou. Polévka by měla být hustá.
Zveřejněno 28. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí polévka - přesnídávková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZ1J
Moje poznámka
Hovězí polévka - přesnídávková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZ1J
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 22 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 23 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 23 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová kolečka
zonoro před 26 minutami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 2 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 4 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 4 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 4 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 5 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 5 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 5 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí polévka,
polevka hovezi,
hovězí hrudí polévka,
hovězí na polévku,
polévka z hovězího žebra,
hovězí hrudí,
hustá hovězí polévka,
polévka z hovězího hrudí,
recept na hovězí polévku,
hovězí hrudí polévka recept,
hovězí hrudí polévka recept,
hovězí polévka z hrudí,
hovězí hrudí recept,
hovězí polévka se zeleninou,
hovězí polívka,
polévka z hovězí hrudi,
polévka hovězí hrudí,
hovězí polévka hustá,
polevka z hovezich zeber,
hovězí polévka recept
Suroviny:
hruď hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
hrášek,
květák,
pórek,
houby lesní,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
máslo,
nudle polévkové,
sůl,
petrželka
Komentáře (9)