Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 715 kJ / 171 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,67 g |
| Tuky | 0,85 g |
| Vláknina | 15,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Salátovku nastrouháme nahrubo a menší okurky nakrájíme na tenká půlkolečka. Cibuli nakrájíme na měsíčky. Salátovku dáme do mísy, lehce osolíme a opepříme. Necháme chvíli stát, aby pustila vodu.
Krok 2: Přidáme všechny zbývající suroviny, kromě kopru, a promícháme. Dolijeme nálevem z okurek. Salát dochutíme podle toho, jestli je nálev sladší, nebo kyselejší. Nakonec vmícháme kopr a necháme vychladit.
Zveřejněno 6. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svěží salát z dvojích okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9M0
Moje poznámka
Svěží salát z dvojích okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9M0
Nejnovější recepty
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 2 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 2 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pizza
veronika_straka před 8 minutami
Salát Coleslaw
ivanc před 29 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 36 minutami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 1 hodinou
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 1 hodinou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 1 hodinou
Cibulová polévka
AndreaRinger před 1 hodinou
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 2 hodinami
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 2 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
poirotka před 2 hodinami
Suroviny:
okurka salátová,
okurky sterilované,
cibule,
česnek,
kapie,
kopr,
lák okurkový,
ocet,
cukr,
sůl,
pepř
Komentáře (3)