Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 186 kJ / 523 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,73 g |
| Tuky | 0,54 g |
| Vláknina | 6,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 125,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Broskyne naozaj musíme ošúpať a pokrájame na veľmi malé kúsky. Ak by vás lákal mixér, zabudnite - nikdy nedosiahnete tú správnu konzistenciu. Na veľmi drobno pokrájame aj cibuľu, hrozienka namočíme a scedíme.
Krok 2: Cibuľu podusíme domäkka. Ak by sme ju dali spolu s broskyňami, ostala by tvrdá a prekážala by v jemnej chuti. Pridáme broskyne, šťavu aj kôru z citrónu, hrozienka a zázvor. Podusíme, rozvaríme. Výsledná hmota musí byť "lepkavá".
Krok 3: Ocot pridáme až neskôr, keď je ovocie už rozvarené a len zredukujeme množstvo tekutiny pomalým varom na primeranú hustotu. Naplníme poháriky, uzavrieme, sterilizujeme v rúre na plechu naplnenom vodou 1 hodinu na 110°C.
Zveřejněno 27. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvové čatní k foie gras
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmz3
Moje poznámka
Broskvové čatní k foie gras
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmz3
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 15 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 17 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 6 hodinami
Margot kuličky
Junys před 7 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 7 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 7 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 7 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 9 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 9 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 10 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 10 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
NikolaHlatka před 10 hodinami
Suroviny:
cukr třtinový,
citron bio,
cibule,
rozinky,
zázvor mletý,
ocet jablečný
Komentáře (1)