Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 834 kJ / 438 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,88 g |
| Tuky | 23,17 g |
| Vláknina | 28,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,24 g |
Postup přípravy
Krok 1: Dyňu nakrájame na malé kocôčky 1x1x1 cm. Fazuľku narežeme na kúsky.
Krok 2: Na panvici roztopíme maslo a cca 10 min na ňom restujeme fazuľku. Občas premiešame.
Krok 3: Pridáme dyňu a opäť 5 min restujeme. Potom dáme do misky, osolíme, okoreníme a necháme vychladnúť. Vychladnuté dáme na niekoľko hodín do chladničky.
Krok 4: Do šalátu primiešame na kolieska narezanú cibuľu, olivový olej a citrónovú šťavu. Premiešame.
Krok 5: Porcie posypeme slnečnicovými semienkami a sekanou pažitkou.
Zveřejněno 29. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňovo-fazolkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Njx
Moje poznámka
Dýňovo-fazolkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Njx
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 15 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 1 hodinou
Išlské dortíčky
dra.carol před 2 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 2 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 9 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 12 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 12 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 14 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 14 hodinami
Suroviny:
dýně,
fazolky zelené,
máslo,
cibule,
šťáva citronová,
pepř,
sůl,
semínka slunečnicová,
pažitka,
olej olivový
Komentáře (3)
Gustavo Woltmann